fotó: Rácz Norbert
Tiszta Lap Egyesület képviselői:    
 

Berecz János
11. sz. vk. önkormányzati képviselője

Gimnáziumi Tanár

mobil: 30/4983791
e-mail: bereczj@bgrg.sulinet.hu

Céljaim:

Tanáremberként és civilként is különös felelősséget érzek a jövő nemzedékéért. Célom, hogy választókörzetemben és városunkban is a lehető legjobb feltételeket biztosíthassuk fiataljainknak, ahhoz hogy értékes és elégedett tagjai lehessenek közösségünknek. Erőm és a város lehetőségei szerint igyekszem támogatni a választókörzetemben a civil összefogások létrejöttét, a felmerülő kezdeményezések megvalósulását.


 
 

 

Dr. Berényi Károly
12 .sz. vk. önkormányzati képviselője

Gyermek háziorvos

mobil: 30/9533082
e-mail: berenyi1@axelero.hu

Programom:

A Tiszta Lap Polgári Egyesület alapítójaként társaimmal együtt erkölcsöt, tisztességet álmodtam a politikába, amit szem előtt tartva értékelvű közéleti munkát akarok végezni. Ezért tehetségemhez és lehetőségeimhez mérten szeretnék segíteni abban:hogy múltjára büszke, jól működő, élhető, intelligens város legyen szülővárosom, Ady Endre "paraszt Párizsa", hogy méltók maradhassunk az országhatáron túl élő közel 20 ezer tiszteletbeli polgárunk által adományozott "Civitas Honestussima" (a legtisztességesebb város) címre, hogy Németh László nagy csendben alvó sivatagját "a szent reménytelenség pusztáját", melyből mégis "mozarti zene" hangzik, ne zavarhassa meg semmilyen uniós vagy globalizációs disszonáns hang a következő években sem, hogy minél optimálisabb formában ötvöződjenek Hódmezővásárhelyen a múlt értékei, hagyományai a jelen lehetőségeivel és a jövőépítés kihívásaival.

MDF-Tiszta Lap Egyesület képviselői:
 
 
Dr. Grezsa István
9 .sz. vk. önkormányzati képviselője
Magyar Demokrata Fórum városi és megyei elnöke

Háziorvos

mobil: 30/2051346; 20/9494870
e-mail: grezsa.i@vnet.hu

Hitvallásom:

Nemzeti értékeink képviselete a helyi és az országos politikában. A ma divatos, de vállalhatalan közéleti vitastílus helyett a tárgyszerű, kultúrált vélemény formálás bemutatása a közgyűlésben. A vásárhelyi hagyományok megőrzése, mert gyökereink nélkül nincs korszerű jövőkép! Susán városrészben az infrastrukturális beruházások befejezése a 2010-ig terjedő ciklusban (útrehabilitációt követő, teljes csatorna-, és járda felújítási program) A susáni civil aktivitások fokozott támogatása, a körzet épített környezetének megóvása és homlokzat felújítási pályázat meghirdetése.

 
 
Dr. Kószó Péter
13 .sz. vk. önkormányzati képviselője
Hódmezővásárhely M.J. Város alpolgármestere
Gyermekorvos

mobil: 30/2058562
e-mail: koszo.peter@hodmezovasarhely.hu