gyurcsány-léggömb
   


ŐSZI NAGYTAKARÍTÁST!

2008 szeptember 23.-án tartott sajtótájékoztatónkon bejelentettük, hogy egyesületünk követeli a Parlament "kitakarítását"! Csatlakozunk a Budakalásziak akciójához és aláírásgyűjtést indítunk a Parlament feloszlatásáért. (Aláíróív letöltése)

A takarítást helyben is elkezdjük. A népkerti játszótér és környezetének redberakását és takarítását végezzük el.

Várjuk az T. érdeklődőket és segítőket a meghírdetett helyszínekre!

 
 
   
 


A HAZA NEM ELADÓ !

...A nemzeti vagyon elidegenítése az államot a cselekvőképesség, a társadalmat az önrendelkezés eszközeitől fosztja meg... e gondolat jegyében formálódott meg újabb tiltakózó akciónk, melyet október 12.én az országház szomszédságában tartottunk. Egy performance keretében, jelképesen, a nemzet tulajdonában megmaradt vagyontárgyakat árúsítottuk ki. 1 Ft -ért bárki vásárolhatott egy darabkát Magyarországból.

 

 
     

Piros-Kék lőnikék?

Egyesületünk Hódmezővásárhely főterén egy "performance" jellegű akcióval tiltakozik a Hazánkban kialakuló létbizonytalanság ellen. Úgy érezzük a kormányzat "tüzet nyitott" az alapvető közszolgáltatások ellen. A kialakult helyzet közveteve valamennyiünk létét veszélyezteti, anyagi, szellemi és kultúrális sikon.

Tiltakozásunk arra bátorít mindenkit, gondolja végig saját helyzetét és egyéni boldogulását ne saját utakat keresve képzelje el, hanem civil és széles társadalmi összefogáson keresztül próbálja elérni.

 
         
     
Egyesületünk akciójáról a Klub rádióban:
Letöltés